Skog och Ungdom

Ny medarbetare i V. Götaland och Hallands distrikt

Vi har det stora nöjet att hälsa ELSA STENSTRÖM varmt välkommen ”till skogen”.

Elsa tar nu över jobbet som verksamhetsledare för Västra Götalands och Hallands distrikt. Under oktober månad jobbar Elsa och Lennart tillsammans.

Vi hoppas Elsa kommer att trivas gott. Här kommer hennes egen presentation.

Elsa Stenström heter jag och är den nya verksamhetsledaren för Skog och Ungdom i distriktet Västra Götaland och Halland. Jag är 29 år och kommer från en liten by i Jämtland, men bor numera strax utanför Göteborg tillsammans med några katter, en yvig liten hundvalp och en sambo.

Mitt stora intresse i skog och natur handlar mycket om vilka möjligheter den ger för både äventyr och återhämtning. Jag älskar att vara ute på vandring, att paddla, klättra, plocka svamp och bär eller sitta på en stubbe och titta på hur vackert det är.

Jag hoppas på att min tjänst inom förbundet kommer fortsätta handla mycket om att få träffa er alla som är aktiva på olika sätt inom Skog och Ungdom. Jag tror verkligen på de goda effekterna av att vistas mycket utomhus, och hoppas kunna förmedla både inspiration och en del kunskap kring detta till alla jag får förmånen att möta!

Om ni har några frågor om mig eller idéer på vad vi kan göra tillsammans, hör gärna av er!

/Elsa

[email protected]